fbpx

Criolypolyse vetbevriezing_Instituut Sensy

Snel en pijnloos afvallen op een veilige manier? De Body-wizard cryolipolyse behandeling corrigeert uw figuur en werkt overtollig vet weg. Cryolipolyse is een innovatieve afslankmethode zonder operatie, zonder naalden en zonder een strak dieetschema. Bovendien is deze behandeling vrijwel volledig pijnloos. De eerste tien minuten kunnen wat koud aanvoelen en anderzijds kan u een trekkend gevoel ervaren. Dit gevoel verdwijnt snel en gaat over in een gevoelloosheid.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Tijdens de cryolipolyse behandeling, ook wel Coolsculpting behandeling genoemd, wordt het vet plaatselijk bevroren.  Vervolgens worden de vetcellen op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Daardoor wordt de vetlaag geleidelijk aan dunner en dunner.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen heb ik nodig?

3 behandelingen met telkens 10 weken interval.

Zijn de resultaten meteen zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zijn zichtbaar na een periode van ongeveer 2 tot 4 maanden. Het lichaam zal daarna nog tot zo’n 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

  • Buik
  • ‘Lovehandles’ (heupen)
  • Billen
  • Bovenbenen
  • Bovenarmen

Maak dus komaf met uw overtollig vet en boek uw afspraak bij Instituut Sensy! Wij staan uiteraard steeds klaar voor een gratis adviesgesprek om te kunnen antwoorden op al uw vragen en wensen.

Cryolipolyse/vetbevriezing

Prijs per zone

Actieprijs wegens grote vraag!
Buik 1 of 2 zones € 98/€ 196
lovehandles, dijbenen, armen € 196