fbpx

flitsmarathon definitieve ontharing_Instituut Sensy

FLITSMARATHON IN OKTOBER

Ben je het scheren of waxen beu en wil je voortaan haarvrij door het leven gaan? Goed nieuws, want in oktober is het weer Flitsmarathon bij Instituut Sensy! De hele maand lang kan je bij ons langskomen voor een gratis intakegesprek en een proefsessie met onze nieuwste laser (dit is enkel van toepassing op zones die nog nooit door ons behandeld werden).

We laten je graag kennismaken met ons definitieve ontharingsconcept zodat jij binnenkort voorgoed vaarwel kan zeggen tegen je scheermes, overtollige haren en ingegroeide haren!

Ben je na onze Flitsmarathon overtuigd om de behandelingen verder te zetten? In oktober kan je genieten van onze drie voordeelpakketten:

Pakket 1: volledige benen – volledige bikinilijn – oksels = €450

Pakket 2: onderbenen – volledige bikinilijn – oksels = €350

Pakket 3: oksels – epilatie gezicht (bovenlip/kin) = €150

2 zones = -10%

3 zones = -15%

4 zones = -20%

Klanten die 3 jaar geleden bij ons zijn opgestart, kunnen een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan de helft van de prijs!

NIEUW: permanente ontharing met Milesman Diodelaser!

Herkent u het ook? Ongewenste haargroei, geïrriteerde huid na het scheren, ingegroeide haren en altijd maar stoppels op uw oksels, bikinilijn of benen? Dankzij de allernieuwste diodelaser (medisch gecertificeerd &  gepatenteerd) kunt u vandaag nog vaarwel zeggen tegen het scheren, epileren, waxen of harsen!

Voordelen definitief ontharen

Diodelaser methode is uitzonderlijk snel, efficiënt, duurzaam én huidvriendelijk. Deze heeft een koelkop waardoor de huid onmiddellijk afkoelt. U bent afhankelijk van de gekozen zones, in minder dan dertig minuten klaar. Bovendien is de Diodelaser behandeling een stuk veiliger dan de voorafgaande lasers! Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag als enige ontharingslaser van FDA de term ‘permanente haarreductie’ voeren.

De laserbehandeling voelt veel comfortabeler aan doordat een veel groter oppervlak terzelfder tijd behandeld kan worden (10 cm²). Voor een haarreductie van 80 à 90%, zijn er zijn gemiddeld 10 behandelingen nodig, met telkens tussenpozen van 8 tot 12 weken. De eerste proefsessie is gratis alsook de 10e behandeling.

Hoe werkt diodelaser?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst.
De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onderaan in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na 2 weken voorgoed verdwenen is!

Boek online jouw gratis testsessie (voor zones niet eerder behandeld door ons)

Geen vervelende haargroei meer? Maak dan online een proefsessie bij Instituut Sensy in Oostkamp voor een definitieve ontharing met diodelaser. Liever eerst nog wat meer advies? Twijfel dan niet om ons te contacteren!

De vermelde prijzen zijn per behandeling, per zone.
8 betalende behandelingen + 2 gratis beurten!
2 zones = -10%

3 zones = -15%

4 zones = -20%

Onderhoudsbeurten = -50% op de geldende tarieven.

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak

Regio/gebied

Prijs per sessie

GEZICHT
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) € 59
Wangen (incl. jukbeenlijn) € 70
Bovenlip € 50
Kin € 50
Hals € 70
Wenkbrauwen tussenstuk € 50
LICHAAM 
Oksels € 95
navellijn vrouw € 60
Bikinilijn sliprand vrouw € 120
Bikinilijn volledig  vrouw (schaamstreek) € 150
LICHAAM
Buik man € 99
Billen man € 139
Rug man € 165
Borst & buik man € 175
Schouders + schouderbladen € 165
Schouders € 95
LEDEMATEN
Bovenarmen € 90
Onderarmen € 90
Armen volledig € 150
Bovenbenen € 150
Onderbenen (incl. knie) € 200
Benen volledig € 300

Liever epileren met wax? Klik hiervoor meer info!