fbpx

TEAM SENSY STAAT KLAAR VOOR JULLIE MET ONLINE HUIDADVIES

Beste klant

Ook in deze ongewone omstandigheden staat team Sensy meer dan ooit voor jou klaar. Ons dagelijks leven loopt misschien niet helemaal zoals gepland en hebben ook wij -met spijt in het hart- ons instituut tot nader order moeten sluiten, niets weerhoudt er ons van om jou toch te blijven inspireren met schoonheidstips en must-have producten!

Daarom hebben wij besloten om jou, weliswaar vanop afstand, bij te staan en je te coachen naar jouw droomhuid. Ondervind je problemen met je huid of ben je op zoek naar tips om je huid op de juiste manier te verzorgen? Team Sensy is er voor je!

Omdat elke huid uniek is, is het belangrijk dat we nagaan wat jouw huidprobleem precies inhoudt. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld om je een persoonlijk huidadvies te kunnen bezorgen. De online vragenlijst bestaat uit 42 vragen en gaat van algemene info tot vragen over je gezondheid, voeding en huid.

Hoe vraag je je online huidadvies aan?

Stap 1

Vul het online formulier in en stuur het door, klik hier

Stap 2

Wij bekijken je aanvraag en nemen binnen de drie werkdagen contact met je op voor een persoonlijk huidadvies via Facetime, WhatsApp of wat voor jou het beste lijkt. Hierbij geven we jou ook een gratis advies bij de keuze van de juiste producten, geheel vrijblijvend.

Stap 3

Vanuit je huidadvies kan je meteen de producten bestellen via mail, via onze social media of telefonisch. Onze producten worden gratis opgestuurd op per fiets aan huis geleverd. Uiteraard steeds met de nodige voorzorgsmaatregelen, maar vooral met veel liefde! We hopen dat je we jou op deze manier je droomhuid kunnen helpen verwezenlijken. En dat we je hiermee toch een klein geluksmomentje kunnen bezorgen…

Zorg goed voor jezelf en voor je dierbaren!

Liefs, team Sensy

#staysafe #staybeautiful #kooplokaal