fbpx

Wat is een ICOONE behandeling?
De icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de icoone® behandeling pakken we verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht
Wat doet een bindweefselmassage ? De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

De Icoonebehandeling is de ultieme technologie in mechanische bindweefselmassage voor lichaam en gezicht.

Icoone is een drainerende, huidverstevigende en hermodellerende behandeling met zichtbare resultaten. De behandeling is niet pijnlijk. De combinatie van mechanische stimulaties met LED en LASER maakt het mogelijk om de meest hoog haalbare resultaten t bereiken.

ICOONE LICHAAMSBEHANDELINGEN:

Verminderen van cellulite, aanpak van vet- en vochtophopingen, verbetering van de bloedcirculatie huidversteviging, liften en omtrekvermindering.

Tijdens de behandeling draag je een bodysuit. De suit krijg je er gratis bij als je kiest voor de kuur van 10 behandelingen. De Icoonebehandeling wordt geadviseerd in een kuur van 10 à 15 behandelingen. Tijdens de kuur adviseren we minimum 1 behandeling per week. Voor wie dit wenst kan de behandeling iedere dag worden ingezet zonder bijwerkingen of herstelperiode.

Na afloop van de kuur is het ideaal om de behandeling 1à 2 x per maand te herhalen om de behaalde resultaten vast te houden en zelfs nog meer resultaat te bekomen.

De behandeling wordt altijd op het hele lichaam uitgevoerd en vervolgens gaan we intensiever werken op focuszones. Er zijn verschillende focuszones: bovenarmen, silhouette, lovehandels, buik, binnenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, billen, knieën , kuiten.

ICOONE GELAATSBEHANDELINGEN

Complete anti-ging behandeling voor het gezicht dat resulteert in een mooie, gezonde, stralende en verjongde huid. De behandeling activeert je huid en stimuleert de huidverstrakking. Dit resulteert in een verminderde onderkin, vermindering van gezwollen oogleden, een strakkere hals en decolleté.

Icoone laser

Prijs

1 focuszone (40min) €95
2 focuszones (60min) €135
3 focuszones (80min) €175
kuur lichaam 10 beurten + inclusief pak €899
Icoone gelaat €85
kuur gelaat 10+1 gratis
ICoone decolleté en gelaat €99