fbpx

Huidverzorging_Instituut Sensy

NEW: XEO LASER!

XEO is een ipl en lasersysteem waarbij instituut Sensy een breed gamma aan niet invasieve, esthetische behandelingen uitvoert. Meer dan 20 behandelingen kunnen uitgevoerd worden op eender welk huidtype!

Vooraleer we een behandeling uitvoeren is een intakegesprek vereist!
Wenst u een persoonlijke analyse door ons professioneel huidanalyse apparaat?
Klik hier voor meer info.

Huidverjonging

U bent op zoek naar een optimale huidverzorging voor een jeugdigere, gladdere en vitale huid? Dan is de Xeo laser huidverjonging perfect voor u! Laat u snel en efficiënt behandelen tegen rimpels, grove poriën, acnelittekens of een slechte of een verslapte huid. Dankzij onze gecertificeerde medische laser kunt u deze behandeling op een pijnloze manier ondergaan.

Laat uw verschijnselen van huidveroudering vandaag nog effectief bestrijden bij Instituut Sensy!

Acne

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Door de overmatige productie van talg worden de poriën verstopt door de dode huidcellen. Dankzij de bewezen technologie van het IPL apparaat kan de acne bestreden worden. Uw huid wordt al na één behandeling een stuk minder rood. Snel zichtbaar resultaat? Kies dan voor de XEO IPL-methode!

Couperose

Couperose zorgt ervoor dat er rode vlekken ontstaan in het gelaat of op de benen door het uitzetten van een aantal kleine bloedvaatjes onder de huid. De couperosebehandeling met IPL biedt de oplossing voor deze vervelende huidaandoening. De warmte die het apparaat ontwikkelt, doet het bloed stollen en vernietigen tevens de storende verwijde bloedvaten.

Laat uw huidprobleem veilig en pijnloos behandelen dankzij de kwalitiatieve XEO laser apparatuur!

Spider Naevus

Spider Naevus, ook wel ‘spider’ of ‘spinnetje’ genoemd, is een vaak voorkomende onschuldige vaataandoening van de huid en kan bij iedereen voorkomen. Deze huidaandoening ontstaat door een plaatselijke verwijding van een klein huidvaatje waarbij hormonale factoren een grote rol kunnen spelen. Dankzij het hoogenergetische licht van de XEO laser kan de Spider Naevus doeltreffend en veilig verwijderd worden in een aantal behandelingen. (1-3 behandelingen zijn aangeraden afhankelijk van het huidprobleem)

Klaar om uw huid te laten stralen? Vraag snel uw professionele huidverzorging aan!

Huidverzorgingen

Prijs

HUIDVERJONGING
        
ALGEMENE HUIDCONDITIE    prijs afhankelijk van de grootte van het probleem
LENTIGO
Gelaat
Handen
ACNE VULGARES
ACNE LITTEKENS
COUPEROSE
Gelaat
Wangen (incl. jukbeenlijn)
Neus
SPIDER NAEVI
Gelaat
Lichaam of ledematen