fbpx

Verstevigende lichaamsbehandelingen bij Instituut Sensy


Bij Instituut Sensy kan u terecht voor tal van verstevigende lichaamsbehandelingen.
Dit kan gaan van het behandelen van uw striemen, cellulite of slappe huid tot het zuiveren of reinigen van uw lichaam.

Behandeling striemen

Laat uw striemen professioneel behandelen

Striemen komen heel vaak voor bij vrouwen na een zwangerschap, een grote gewichtsverandering, bij een groeispurt of bij een grote verandering in de spiermassa.

Last van vervelende striemen op je buik, borsten, billen, dijen, bovenbenen of bovenarmen? Bij Instituut Sensy kan u terecht voor een professionele behandeling van uw striemen. Wij zorgen ervoor dat uw huid opnieuw soepel en gehydrateerd wordt zodat de elasticiteit van de huid drastisch verbetert.

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak


Body Detoxifying

Lichaamszuivering

Uw lichaam laten reinigen? Dat kan bij Instituut Sensy! Kies voor onze ontgiftende therapie en lymfatische decongestie met artichoke (2,5%) en biogenic caffeïne (40%).

Onze Body Detoxifying behandeling zorgt voor een vermindering van de vetopslag en cellulite, ontlasting van de vochtretentie en zuivert uw lichaam.

Aantal sessies: 10
Herhaling: 1x/week
Nabehandeling thuis: 1 maand

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak


Body Firming

Versteviging van het lichaam

Bij Instituut Sensy kan u ook terecht voor een lichaamsverstevigende therapie. Deze body firming behandeling zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en verhoogt de consistentie van het huidweefsel.  Daarnaast helpt deze therapie ook tegen rimpels en creëert bovendien ook een lifting-effect.

Aantal sessies: 10
Herhaling: 1x/week
Nabehandeling thuis: 1 maand

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak


Fat & Cellulite

Anti-cellulite behandeling

Last van cellulite en een slappe huid? Kies dan voor onze anti-cellulite behandeling ‘Fat & Cellulite’. Deze therapie helpt de probleemgebieden te behandelen en verhoogt bovendien de elasticiteit van de huid waardoor de cellulite drastisch vermindert en de huid strakker wordt.

Aantal sessies: 10
Herhaling: 1x/week
Nabehandeling thuis: 1 maand

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak


Zware en vermoeide benen

Verkoelende behandeling voor gezwollen benen

Heeft u een zittend of staand beroep, of bent u zwanger? Dan bestaat de kans dat u wel eens last heeft van zware en vermoeide benen. Indien u een of meerdere symptomen uit onderstaand lijstje kan aanvinken, dan is dit wellicht het geval:

  • Uw benen voelen zwaar en vermoeid aan, en dit wordt erger bij het wandelen of lopen.
  • Uw klachten nemen af als u met uw benen omhoog gaat liggen.
  • Uw benen zijn gezwollen, vooral bij de enkels.
  • U heeft vaak moeite om uw benen stil te houden.
  • ’s Nachts heeft u vaak last van vervelende tintelingen in uw benen.

Ook na een lange autorit, een hele dag rechtop te staan of zelfs na een warme zomerdag kunnen uw benen vermoeid aanvoelen. Dit kan een heel ongemakkelijk en zelfs pijnlijk gevoel met zich meebrengen. Vermoeide en zware benen wijzen vaak op een probleem met de bloedcirculatie. Wanneer de aders door uw lichaam minder goed functioneren, zal het bloed niet krachtig genoeg terugstromen naar het hart, waardoor uw benen zwaarder aanvoelen en er mogelijks zwellingen ontstaan.

Dankzij onze verkoelende behandeling met een verlichtende massage en pakking krijgt u meteen een lichter gevoel in uw benen. Hierbij wordt de bloedstroom in uw lichaam opnieuw bevorderd zodat uw benen minder zwaar aanvoelen.

Deze behandeling is ideaal voor zwangere vrouwen, personen met overgewicht en oudere vrouwen en mannen.

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak


Wenst u meer info over onze verstevigende lichaamsbehandelingen? Team Sensy helpt u graag verder!

Of bent u op zoek naar een gezonde afslankmethode om overtollig vet te verliezen? Bekijk dan snel meer info over onze Cryolipolyse (vetbevriezing) behandeling!

Ga naar Cryolipolyse