fbpx

Workshops op aanvraag in uw bedrijf of in ons instituut!

Organiseert u binnenkort het vrijgezellenfeest van uw beste vriendin of zus? Of  bent u nog op zoek naar een origineel verjaardagsgeschenk of een gezellige girlsnight met uw vriendinnen? Dan is een workshop bij Instituut Sensy de ideale activiteit! Wij bieden gepersonaliseerde workshops aan in ons instituut of op verplaatsing.

–> Prijzen vanaf 4 personen: € 49 per persoon

Alle materialen zijn steeds inbegrepen. 

(Online) Workshop make-up

Dagverzorging en make-up leren aanbrengen is de basis van alles. Wij staan u graag bij met professioneel advies omtrent de basisverzorging van de huid en het aanbrengen van een huidvriendelijke dagmake-up.

Na een analyse van uw huidtype, stellen wij een persoonlijk dagverzorgingsplan op voor uw huid. De kleuren die u draagt, bepalen uw uitstraling, thuis én op uw werk.

Tijdens de make-up workshop leert u het beste van zichzelf naar boven te halen. Wij leren u stap per stap zichzelf maquilleren met de kleuren en producten die jouw huid doen stralen.

Met de 100% minerale make up van MII en de supermooie gepigmenteerde oogschaduw en mascara van PUPA willen we elke vrouw verzekeren dat elke make up keuze die jij maakt de juiste is.

Ontdek enkele MII en PUPA must-haves voor een natuurlijke en stralende look!

Create your look!

Minimum: 4 personen
Duurtijd: min. 2u