fbpx

Workshop make up_Instituut Sensy

Workshops op aanvraag in uw bedrijf of in ons instituut!

Organiseert u binnenkort het vrijgezellenfeest van uw beste vriendin of zus? Of  bent u nog op zoek naar een origineel verjaardagsgeschenk of een gezellige girlsnight met uw vriendinnen? Dan is een workshop bij Instituut Sensy de ideale activiteit! Wij bieden gepersonaliseerde workshops aan in ons instituut of op verplaatsing.

–> Prijzen vanaf 4 personen: € 49 per persoon
–> Prijzen vanaf 6 personen: € 30 per persoon

Alle materialen zijn steeds inbegrepen. 

Workshop make-up

Dagverzorging en make-up leren aanbrengen is de basis van alles. Wij staan u graag bij met professioneel advies omtrent de basisverzorging van de huid en het aanbrengen van een mooie dagmake-up.

Na een analyse van uw huidtype en een kleuranalyse, stellen wij een persoonlijk dagverzorgingsplan op voor uw huid. De kleuren die u draagt, bepalen uw uitstraling, thuis én op uw werk. Daarom is het van groot belang om de juiste kleuren uit te kiezen die bij uw huidtype passen.

Tijdens de make-up workshop leert u het beste van zichzelf naar boven te halen. Wij leren u stap per stap zichzelf maquilleren met de kleuren en producten die uwhuid doen stralen.

Klaar om te stralen?

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak

Workshop kleuranalyse

Stralen met de juiste kleuren? Dan is de Workshop Kleuranalyse echt iets voor u! Ook heel leuk om te doen met vrienden of familie of met de collega’s als teambuildingsactiviteit. Tijdens deze workshop ontdekt u na een grondige kleuranalyse welke kleuren bij u passen en waarom. We bekijken samen met u welke kleuren in harmonie zijn met uw tint en welke kleuren u doet stralen.

Gedaan met urenlang twijfelen over welke kleurencombinaties nu het best passen bij uw haar, oogkleur en huidtint. Wij zorgen voor uw kleurenpalet op maat! Of u nu een herfsttype bent, of een lentetype, we vinden de perfecte kleurtint die bij u past.

Benieuwd naar welk kleur u het meest flatteert?

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak

Workshop ‘Get your perfect tan’

Een gezonde manier om snel een bruin kleurtje te krijgen? Spraytanning biedt de oplossing!

We leggen u stap voor stap uit hoe u de perfecte tan kan creëren, alsook alle voordelen en alle do’s en don’ts van deze handmatige verantwoorde spuittechniek.

Alles wat u nog niet wist over Spraytanning komt u tijdens deze workshop te weten in een gezellig kader met hapjes en drankjes.

Interesse in deze workshop?

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak

NIEUW: Wellness for kids

Sinds kort bieden we ook arrangementen aan voor de allerkleinsten want ook kinderen hebben af en toe nood aan me-time! Tijdens deze Wellness for Kids edities worden de kinderen heerlijk verwend en leren ze elkaar masseren.

Ideaal voor verjaardagsfeestjes of kinderfeestjes!

–> Check onze Wellness for kids data op onze Facebookpagina!
–> Op aanvraag vanaf 5 personen
–> Prijs: € 20 per kind

Instituut Sensy_Boek online uw afspraak